Kulttuurihistoriallinen keittokirja

42,00 €
I lager
SKU
951-746-254-9
Kulttuurihistoriallinen keittokirja
Toim. Ulla Aartomaa, Kirsti Grönholm, Marketta Tamminen
Suomalaisen Kirjallisuuden Seura
Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran Toimituksia 839
Hollola 2001, 117 s.
Kulttuurihistoriallinen keittokirja esittelee kaupunkiporvariston elämäntapaa ja eri aikakausien ruokia 1700-luvulta nykyaikaan asti. Ainekset kirjaan on koottu eri puolilta Suomea 16 museon arkistoista ja kokoelmista, ja museoiden tutkijat tuovat artikkeleissaan esiin raikkaan näkökulman ruoan kulttuurihistoriaan. Ruokaohjeet on poimittu vanhoista kirjeistä, käsin kirjoitetuista reseptikokoelmista ja painetuista keittokirjoista.
Mer information
ISBN 951-746-254-9
ISSN 0355-1768
Förläggare Suomalaisen Kirjallisuuden Seura
Serier Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran Toimituksia
Tryckt (år) 2001
Publikationens omslag Hård pärm
Bandtyp Inbunden
Språk finska
Vetenskapsgrenar Historia, Kulturhistoria, Matkultur
för vetenskapen logoför vetenskapen logo
Copyright © Vetenskapliga samfundens delegation.