Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre. För att följa det nya direktivet om e-integritet, behöver vi be om ditt medgivande att sätta cookies. Läs mer.
Kulttuurihistoriallinen keittokirja
42,00 €
I lager
SKU
951-746-254-9
Kulttuurihistoriallinen keittokirja
Toim. Ulla Aartomaa, Kirsti Grönholm, Marketta Tamminen
Suomalaisen Kirjallisuuden Seura
Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran Toimituksia 839
Hollola 2001, 117 s.
Toim. Ulla Aartomaa, Kirsti Grönholm, Marketta Tamminen
Suomalaisen Kirjallisuuden Seura
Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran Toimituksia 839
Hollola 2001, 117 s.
Kulttuurihistoriallinen keittokirja esittelee kaupunkiporvariston elämäntapaa ja eri aikakausien ruokia 1700-luvulta nykyaikaan asti. Ainekset kirjaan on koottu eri puolilta Suomea 16 museon arkistoista ja kokoelmista, ja museoiden tutkijat tuovat artikkeleissaan esiin raikkaan näkökulman ruoan kulttuurihistoriaan. Ruokaohjeet on poimittu vanhoista kirjeistä, käsin kirjoitetuista reseptikokoelmista ja painetuista keittokirjoista.
ISBN | 951-746-254-9 |
---|---|
ISSN | 0355-1768 |
Förläggare | Suomalaisen Kirjallisuuden Seura |
Serier | Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran Toimituksia |
Tryckt (år) | 2001 |
Publikationens omslag | Hård pärm |
Bandtyp | Inbunden |
Språk | finska |
Vetenskapsgrenar | Historia, Kulturhistoria, Matkultur |