Luonnonkalenteri 2024

Special Price 15,90 € Normaali hinta 19,90 €
Varastossa
SKU
73-KALENTERI-2024
Luonnonkalenteri 2024. Suomalainen vesiluonto
Suomen Luonnonsuojelun Tuki
Suomen luonnonsuojelun tuen tuotteet 2024
2023,
Reittivesistöt ovat Suomelle tyypillisiä jokien ja järvien ketjuja. Niitä ei synny vuoristoihin tai tropiikkiin. Siihen tarvitaan Suomen maankamaran kaltainen, melko tasainen ja tiivis pohja, sekä runsaasti vettä.

Vuoden 2024 Luonnonkalenterissa esitellään virta- ja reittivesiä: jokia, järviä, puroja ja lampia sekä niiden lajistoa. Loistokkaat kuvat ja aihetta avaavat lyhyet tekstit johdattavat meidät perinteiseen tapaan reittivesien maisemiin ja vesien varsilla elävien lajien luokse. Mikä olisikaan suomalaisempaa kuin vesistön varren luonto.

Kuikka viihtyy suurilla kirkasvetisillä järvillä, ja ne ovat myös vesien virkistyskäyttäjien suosiossa. lhmisen vaikutus herkkään vesiluontoon on ollut voimakas, ja monilla alueilla vedet ovat hätää kärsimässä. Kun toimeen tartutaan, saadaan tuloksiakin aikaan. Onneksi vesien tilaa on mahdollista tervehdyttää.

Kalenterissa on riittävästi tilaa omille merkinnöille. Suomen- ja ruotsinkielisissä kalentereissa on viralliset juhla- ja nimipäivät. Kalenterin mitat ovat 34 cm x 24,5 cm. Avattuna 34 cm x 49 cm.

Painettu Suomessa hiilineutraalina painotuotteena. Ostamalla kalenterin, tuet samalla suomalaisen luonnon suojelua.

Pala kauneinta Suomea myös ulkomaille
Suomen parhaiden luontokuvaajien upeat kuvat ilahduttavat myös ystäviä ja yhteistyökumppaneita ympäri maailmaa. Kalenteri on saatavana suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, saksaksi ja ranskaksi.
Lisätietoja
Kustantaja Suomen Luonnonsuojelun Tuki
Sarja Suomen luonnonsuojelun tuen tuotteet
Painovuosi 2023
Julkaisun kansi Pehmeäkantinen
Sidontatapa Nidottu
Kielet suomi
Tieteenalat Luonto
Tieteen puolesta sloganTieteen puolesta slogan
Copyright © Tieteellisten seurain valtuuskunta