Politiikka vuosikirja 2023

29,90 €
I lager
SKU
111-P-65
Politiikka vuosikirja 2023
Päätoim. Inga Saikkonen ja Henri Vogt
Valtiotieteellinen yhdistys - Statsvetenskapliga föreningen
s.l. 2023, 350 s.
Politiikka vuosikirja 2023 sisältää vuoden 2023 Politiikka-lehden vuosikerran ja sisltää muun muassa seuraavat artikkelit:

Sisällys 1/2023: Henri Vogt ja Inga Saikkonen, Kotimaisesta yhteiskuntatieteellisestä julkaisemisesta ja monikielisyydestä; Mikko Puustinen ja Jukka Rantala, Politikointia koulussa - vai koululla? - Opetuksen poliittisuus median uutisoinnista kummuneessa verkkokeskustelussa; Elisa Kannasto, Laura Paatelainen ja Pekka Isotalus, Henkilöityminen eduskuntavaalikampanjassa - Puheenjohtajat ja puolueet sosiaalisessa mediassa; Johanna Ketola, Waltteri Immonen ja Henri Vogt, Syklinen eurooppalaistuminen, koronakriisi ja Suomi.

Sisällys 2/2023: Henri Vogt ja Inga Saikkonen, Suvaitsevaisuus, rajat ja Suomen kuvittelu; Jouni Tilli, Torjuntavoitto retorisena figuurina; Hannu Salomaa, Asevelvollisuuskeskustelu Suomessa - Mielipidekirjoitukset asevelvollisuudesta Helsingin Sanomissa 2008-2018; Jarmo Kortelainen ja Pertti Rannikko, Virtavesipolitiikan liikkuminen ja kääntäminen käytännöiksi - Pienten voimalapatojen purkuhankkeet.

Sisällys 3/2023: Inga Saikkonen ja Henri Vogt, Nuorten tutkijoiden uramahdollisuudet ja politiikkatieteiden tulevaisuus Suomessa; Jari Autioniemi, Patrik Nordin, Harri Jalonen, Kari Jalonen ja Petri Uusikylä, Tilannetietoisuuden paradoksit terveyskriisissä. Tiedonmuodostuksen jännitteet sidosryhmien välillä; Tuija Parvikko, Uhriutumisen Politiikkaa. Italialainen "sisällissota" kansallisesta poliittisesta perinnöstä.

Sisällys 4/2023: Inga Saikkonen ja Henri Vogt, Tieteen vapauden heikentymisestä Suomessa ja kansainvälisesti; Anna-Aurora Kork, Tuuli Turja, Kaisa Kurkela, Marjaana Jones ja Anni Jäntti, lnformaatiolukutaito osallisuuden ja hyvinvoinnin politiikkana; Hanna Ylöstalo ja Heini Kinnunen, lnstagram sukupuolittuneen politiikan alustana.
Mer information
Förläggare Valtiotieteellinen yhdistys - Statsvetenskapliga föreningen
Serier Politiikka
Tryckt (år) 2023
Publikationens omslag Mjuk pärm
Bandtyp Häftad
Språk finska
Vetenskapsgrenar Politologi
för vetenskapen logoför vetenskapen logo
Copyright © Vetenskapliga samfundens delegation.