Kemia 2023:3

17,45 €
I lager
Endast 1 kvar
SKU
129-K-50:3
Kemia 2023:3. Missä pihvi?
Vast. toim. Eero Anhava
Suomalaisten Kemistien Seura
s.l. 2023, 51 s.
Kemia 2023:3 sisältää mm. seuraavat artikkelit:
PINTAA SYVEMMÄLLÄ, Meribiologi Camillo Gustafsson tutkii ilmastonmuutosta meren pohjassa;
OLYMPIATASON VALMENTAJA, Yliopisto-opettaja Kjell Knapas on valmentanut lukiolaisia kemian olympialaisiin jo parikymmenta vuotta;
MITÄ SYÖMME TULEVAISUUDESSA? Ruoka-alan innovaattori Reetta Kivelä ja ruokateknologiaan sijoittava Lauri Reuter pohtivat, miten ravinto riittää, kun maapallon väkiluku nousee;
MOLEKYYLIEN JA MUSIIKIN TAHDISSA, Sauli Vuoti päätti keskittyä syöpötutkimukseen, kun menetti oman äitinsä sairaudelle;
LAASTIIN PIILOTETTU INNOVAATIO, Kiillon tuotekehityslaboratoriossa etsitään ratkaisuja kestävämmän tulevaisuuden puolesta;
KILPAJUOKSU KOHTI VÄHÄHIILISYYTTÄ, Kirjeenvaihtaja Tuomos Tikka toivoo, että Suomeen luotaisiin pitkäjänteinen teollisuusstrategia;
ITSEPÄISET JALOKAASUT, Jalokaasut on tunnettu yli 130 vuotta, mutta niiden kesyttäminen on yhä kesken;
KOHTI AKKUKEMIAN JA AUTOTEKNIIKAN LIITTOA, Sähköautoja alettiin koota Suomessa jo 1980-luvulla;
MEMBRAANIT TOIVAT YHTEEN, Professorit Mari Kallioinen-Mänttäri ja Mika Mänttäri ovat työkavereita ja pariskunta;
NIMENI ON GORE - GORE-TEX, Robert W. Gore keksi Gore-Texin melkein vahingossa.
Mer information
ISSN 0355-1628
Förläggare Suomalaisten Kemistien Seura
Serier Kemia-Kemi
Tryckt (år) 2023
Publikationens omslag Mjuk pärm
Bandtyp Häftad
Språk finska
Vetenskapsgrenar Kemi
för vetenskapen logoför vetenskapen logo
Copyright © Vetenskapliga samfundens delegation.