Huvia ja herkkuja

19,00 €
I lager
SKU
978-951-746-897-8
Hirn, Sven
Huvia ja herkkuja. Helsinkiläistä hotelli- ja ravintolaelämää ennen itsenäisyyden aikaa
Suomalaisen Kirjallisuuden Seura
Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran Toimituksia 1120
Hämeenlinna 2007, 188 s.
Sven Hirnin uusimman teoksen aiheena on helsinkiläinen ravintolaelämä. Kirja tarjoaa elävän kuvan kaikista vuosina 1814–1917 Helsingissä toimineista ravintoloista, niiden omistajista, tarjotuista ruuista, vieraista, esiintyjistä ja orkestereista. Kertomus etenee kronologisesti ja käy läpi ravintolatoimen haparoivan alkuvaiheen, Kaisaniemen synnyn, venäläisten kylpylävieraiden loistokauden, Kaivohuoneen, Seurahuoneiden, Kappelin, Kämpin, Fennian ja lukuisten muiden nousut ja laskut.
för vetenskapen logoför vetenskapen logo
Copyright © Vetenskapliga samfundens delegation.