Norppa-siirtokuvatatuointiarkki

8,90 €
Ei varastossa
SKU
6430021730879
Norppa-siirtokuvatatuointiarkki - temporär tatuering - temporary tattoo
Suomen Luonnonsuojelun Tuki
Suomen luonnonsuojelun tuen tuotteet
2021,
Norppatatuointi on klassikko ja sopii jokaiselle luonnonsuojelusta välittävälle ihmiselle. Arkin lajitelmassa on perinteisiä norppatatuointeja, Mainostoimisto Adamsin suunnittelemia Norps rescue -teeman tatuointikuvia sekä La Muerte Ink –tatuointistudion tatuointiartistien hyväntekeväisyystyönä suunnittelemia norppakuvia.

Norppalogo pohjautuu professorigraafikko Erik Bruunin 1970-luvulla suunnittelemaan Suomen luonnonsuojeluliiton logoon, jonka Seppo Leinonen on uudistanut vuonna 2007.

La Muerte Ink on vuonna 2012 perustettu, Helsingin Munkkivuoressa sijaitseva laadukas ja luotettava tatuointialan perheyritys, jonka omistavat Kimmo ja Sanna Angervaniva. Arkin kuvat ovat Sanna Angervanivan ja Milla Sipolan suunnittelemat.

Mainostoimisto Adams Oy:n Tuomas Käyhkön ideoiman Norps Rescue:n eli Norpan pelastusoperaation iloiset norppahahmot ovat seikkailleet monissa Suomen luonnonsuojeluliiton tuotteissa ja kampanjoissa, joilla on kerätty varoja saimaannorpan suojeluun.

Norppa -siirtokuvatatuoinnit ovat turvallisia ja myrkyttömiä – tarratatuointien valmistuksessa käytetyt väriaineet ovat Yhdysvaltain lääkintähallituksen (FDA) hyväksymiä. Emme kuitenkaan suosittele siirtotatuointeja alle 3-vuotiaille, herkälle iholle, lähelle silmiä tai teippiallergisille.
InstantTattoo®-siirtotatuoinnit kestävät saunaa, suihkua ja uimista ja pysyvät iholla todistetusti jopa 12 erää ammattilaisnyrkkeily-ottelussa. Helppo asentaa ja poistaa – tarvitset vain vettä.

Kiinnitys: Poista suojamuovi. Aseta kuvapuoli ihoa vasten. Ihon tulee olla kuiva, puhdas rasvoista ja mielellään karvaton. Kostuta tatuointi märällä sienellä tai pyyhkeellä ja paina 30 sekuntia. Poista suojapaperi varovasti. Kastele tatuointia hieman ja hiero varovasti sormenpäällä. Anna tatuoinnin kuivua rauhassa.

Poisto: Hiero tatuointiin alkoholia tai öjyä. Anna vaikuttaa 30 sekuntia ja hankaa nihkeä tatuointi iholta pois. Vinkki: Kokeille myös koville pinnoille!

Ei suositella herkälle iholle, lähelle silmiä tai jos on teippiliima-allergia. Ei suositella alle 3-vuotiaille. Sisältää pieniä osia. Pakkaus kierrätyskartonkia.

Valmistusmaa Suomi. Valmistajalla avainlipputunnus. Valmistaja InstantTattoo Oy, Helsinki.
Lisätietoja
Kustantaja Suomen Luonnonsuojelun Tuki
Sarja Suomen luonnonsuojelun tuen tuotteet
Painovuosi 2021
Kielet suomi
Tieteenalat Luonto
Tieteen puolesta sloganTieteen puolesta slogan
Copyright © Tieteellisten seurain valtuuskunta