Miten tutkia nuoria ja nuorisotyötä

€42.90
In stock
SKU
978-951-768-625-9
Miten tutkia nuoria ja nuorisotyötä
Toim. Tomi Kiilakoski ja Päivi Honkatukia
Nuorisotutkimusseura
Nuorisotutkimusseura. Julkaisuja 206
Tallinna 2018, 412 s.
Tietoa nuorista tarvitaan yhteisöelämän eri alueilla. Nuorisotutkimusta on tehty useamman vuosikymmenen ajan, ja ala kehittyy edelleen. Vielä ei ole kuitenkaan julkaistu perusteosta nuorisotutkimuksen menetelmistä ja sen asemasta Suomen tiedekentässä. Tämä teos kokoaa yksiin kansiin keskeiset tutkimusmenetelmät, joita on käytetty nuorten ja nuorisotyön tutkimuksessa.

Tutkimuspohjaisessa kirjassa esitellään käytännönläheisesti nuorisotutkimuksen ja nuorisotyön tutkimuksen metodologiaa ja tutkimusmenetelmiä koskevia pohdintoja sekä tutkimuksen raportointiin liittyviä kysymyksiä. Teos antaa välineitä lukea, ymmärtää ja arvioida tutkimustietoa.

Kirjaan on kirjoittanut laaja joukko nuorisotutkimuksen ja nuorisotyön tutkimuksen parissa ansioituneita tutkijoita. He edustavat eri tieteenaloja ja lähestymistapoja. Kussakin luvussa pohditaan käytännöllisten esimerkkien kautta tutkimusmenetelmien näkymistä tutkijan työssä sekä sitä, millaisia ongelmia nuoria ja heidän parissaan tehtävää työtä tutkiva joutuu kohtamaan.
More Information
ISBN 978-951-768-625-9
Publisher Nuorisotutkimusseura
Series Nuorisotutkimusseura. Julkaisuja
Published (year) 2018
Cover Softcover
Type of Binding Softcover binding
Languages finnish
Disciplines Youth Research
for scinece logo.for scinece logo.
Copyright © The Federation of Finnish Learned Societies