Fyysisen kunnon mittaaminen

Special Price €32.50 Regular Price €65.00
In stock
SKU
978-952-5762-07-5
Fyysisen kunnon mittaaminen – käsi- ja oppikirja kuntotestaajille
Päätoim. Kari L. Keskinen, Keijo Häkkinen ja Mauri Kallinen
Liikuntatieteellinen Seura
Liikuntatieteellisen Seuran julkaisu 174
s.l. 2018, 338 s.
Kuntotestauksen käsikirja uudistui! Fyysisen kunnon mittaaminen -teos on kuntotestausalan ammattilaisten suomalainen perusteos. Kirja tarjoaa ohjeistuksen kuntotestien turvalliseen ja tasokkaaseen tekemiseen. Samalla se yhdenmukaistaa ja edistää tutkittuun tietoon pohjautuvaa suomalaista kuntotestaustoimintaa.

Teos pohjautuu Liikuntatieteellisen Seuran vuosina 2004 ja 2007 julkaisemille Kuntotestauksen käsikirjoille, jotka muodostavat rungon uudelle teokselle. Aineisto on kokonaan uudistettu, tiedot on päivitetty ja kirjaan on lisätty merkittävästi uutta sisältöä.

Tarjolla on mm. kattava teoreettinen pohja kestävyyskunnon sekä hermolihasjärjestelmän mittaamiselle ja tulosten tulkinnalle. Perusopetuksessa käyttöön otettu MOVE!-mittausjärjestelmä ja lasten kehon koordinaation mittaaminen KTK-testillä edustavat uutta aiempien Eurofit- ja koulujen kuntotestien rinnalla. Puolustusvoimain testistö sekä laajoja väestöryhmiä koskevat testikokonaisuudet on uudistettu terveysliikunnan, työterveyden ja ikääntyneiden osalta. Myös psyykkisten ominaisuuksien testaamista käsitellään urheilijoiden lisäksi tavallisten ihmisten näkökulmasta.

Jäsen- ja opiskelijahinta 55€.
More Information
ISBN 978-952-5762-07-5
ISSN 0356-746X
Publisher Liikuntatieteellinen Seura
Series Liikuntatieteellisen Seuran julkaisu
Published (year) 2018
Cover Hardcover
Type of Binding Hardcover binding
Languages finnish
Disciplines Physical Education, Sport
for scinece logo.for scinece logo.
Copyright © The Federation of Finnish Learned Societies