20 ajattelun työkalua

€28.00
In stock
SKU
978-952-7189-51-1
Cam, Philip
20 ajattelun työkalua. Opas tutkivan ajattelun opettamiseen
Toim. Tuukka Tomperi
Eurooppalaisen filosofian seura
niin & näin -kirjat 111
Tallinna 2020, 133 s.
Mitä käytännössä tapahtuu, kun ajattelemme taitavasti? Millaisia välineitä käytämme, millaisia siirtoja teemme? Miten tutkivaa ajattelua voidaan harjoitella yhdessä toisten kanssa?

Ajattelutaitojen oppimisen tarpeesta puhutaan jatkuvasti, mutta tukea näiden taitojen opettamiseen on ollut tarjolla hyvin vähän. 20 ajattelun työkalua on askel askeleelta etenevä käytännönläheinen opas, josta on hyötyä niin eri oppiasteiden opettajille kuin kaikille yhteisajattelun harjoittelun ohjaajillekin. Perusasioita jäsentävä teos sopii myös itseopiskelun tueksi oman ajattelun kohentamisessa. Sen avulla opitaan muun muassa kyselemistä, väitteiden arviointia, keskustelun jäsentämistä, käsitteiden tarkastelua ja päättelemistä.

Suositun oppaan on kirjoittanut tunnettu kriittisen ja luovan ajattelun asiantuntija, lasten ja nuorten filosofoinnin johtaviin kehittäjiin kuuluva australialaisprofessori Philip Cam. Suomennoksen toimittanut Tuukka Tomperi on yhdessä kirjoittajan kanssa muokannut teoksen muutamia jaksoja uudelleen suomalaisia lukijoita varten.
More Information
ISBN 978-952-7189-51-1
Publisher Eurooppalaisen filosofian seura
Series niin & näin -kirjat
Published (year) 2020
Cover Softcover
Type of Binding Softcover binding
Languages finnish
Disciplines Philosophy, Education
for scinece logo.for scinece logo.
Copyright © The Federation of Finnish Learned Societies